Maak van je omgeving een echte beleving

Binnenreclame

Ben je na een aantal jaar uitgekeken op de uitstraling van jouw werkplek, entree, gang, trappenhuis of bijvoorbeeld je winkel? Wij van Ferry Quik Reklame zijn in staat om met gebruikmaking van diverse technieken en een scala aan producten deze ruimtes een geheel nieuw gezicht te geven. Iets waar je echt mee voor de dag kunt komen bij klanten, je plezier in je werk blijft behouden en de indruk krijgt in een nieuw pand werkzaam te zijn, zonder verhuisd te zijn.

Ferry-Quik-Reklame-Binnenreclame

Interieur

Het aanbrengen van jouw huisstijl kan in vele vormen en maten aangebracht worden. Denk hierbij maar eens aan voorzien van wanden of deuren met full colour prints, mooie beelden op fotobehang of het ophangen van canvas schilderijen of doek in bijpassende frames.

Binnen bewegwijzering

Wij leveren bewegwijzering voor binnen. Met een op maat gemaakte en uitgedachte bewegwijzering voor binnen zorg je voor duidelijkheid bij jouw klanten en bezoekers. Dit kan in alle vormen en maten en bevestigd worden aan het plafond of aan de muur.

Textielframes

Wil je een wand voorzien van een afbeelding, die je kan verwisselen voor een andere afbeelding? Dat kan door middel van een textielframe (decotex). Met een dun frame die bijna niet te zien is creëer je een visual aan de muur, die zo groot kan worden als je zelf wil.

Freesletters

Wil je een luxe uitstraling aan jouw bedrijfspand geven? Dan zijn freesletters de perfecte oplossing. Het kan in elk gewenst lettertype en in vele kleuren uitgefreesd worden en bevestigd worden op de muur of met bijvoorbeeld een afstandhouder.

Roll-up banners / Beurswand

Heb je een reclame-uiting nodig voor bijvoorbeeld een beurs of evenement die eenvoudig op te zetten is en daarnaast makkelijk mee te nemen is in een meegeleverde tas? Denk dat eens aan een roll-up banner of een beurswand.

Raam-, muur- en vloerstickers

Een representatieve uitstraling in jouw pand kan op meerdere manieren. Denk hierbij aan jouw logo op een muur, raam of de vloer. De vloersticker wordt voorzien van een laminaat, waardoor hij zowel binnen als buiten te gebruiken is.

Naadloos fotobehang

Een afbeelding op de muur kan in vele vormen. Denk eens aan ‘behang’, maar dan zonder naden, voorzien van een logo of precies de afbeelding die jij graag wilt hebben. Het fotobehang is waterafstotend en krasvast, dus in veel ruimtes te gebruiken.

Panelen

Panelen zijn in vele soorten en maten leverbaar. Of het nu dat kleine bordje voor de toiletgroep, het grote bord bij de ingang met een plattegrond erop of het parkeerbordje bij de parkeergarage is. Het is allemaal mogelijk!

Projecten waar wij trots op zijn!

Van jouw reclame onze reclame maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!