Veelgestelde vragen

Zijn er vragen?

Via deze pagina hopen wij antwoord te kunnen geven op al jouw vragen.

Mocht het juiste antwoord ontbreken, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de mail, telefoon of via het contactformulier. Je kan natuurlijk ook altijd bij ons langskomen voor antwoorden of advies.

Ferry-Quik-Reklame-FAQ-1

Algemeen

Ja, dat kan zeker. Voor een snelle afhandeling vragen wij om rekening te houden met een paar punten. Deze punten kun je hier vinden: Aanleverspecificaties.pdf

Dat hangt  van veel factoren af. In principe gaan wij er vanuit dat bij een “simpele” autobelettering het ongeveer in 2 weken gerealiseerd kan worden.

Maar hoe snel is de klant tevreden over het ontwerp? Hoe snel hebben wij de benodigdheden om een lichtbak te monteren? Zo zijn er veel factoren, waardoor een tijd vaak lastig in te schatten is.

SI’Bon is het kwaliteitskeurmerk in de signbranche. Op al onze leveringen zijn de leveringsvoorwaarden van het Erkend Signbedrijf (SI’BON Signvoorwaarden 2013) van toepassing. Een exemplaar hiervan kan je hier downloaden: SI’BON Signvoorwaarden 2020.pdf

SVA (Stressless Vinyl Application) is een innovatieve methode voor carwrapping. Het biedt onder andere de oplossing voor een heel oud probleem, namelijk het terugtrekken van de folie uit persingen. De methode van carwrapping is ontstaan door het constant zoeken naar manieren van aanbrengen, waarbij er zo min mogelijk tot geen spanning staat op de kritieke plaatsen van een wrap. Dit wordt bereikt door middel van het verleggen van spanning naar een hoger liggend deel of het compleet spanningsloos aanbrengen van de folie. Alle monteurs bij Ferry Quik Reklame zijn SVA gecertificeerd.

Voertuigreclame

Wij hebben de beschikking over 1 auto die geleend kan worden. Wij gaan er wel vanuit dat deze gebruikt wordt voor korte afstanden. Wordt er meer dan 20 kilometer gereden, dan rekenen wij een kilometervergoeding.

Ten eerste is het handig dat de auto wasstraat (liefst zonder coating) schoon is. Dit komt ten goede van het eindresultaat.

Daarnaast moet de auto uiteraard ontdaan van oude belettering. Als dit niet het geval is, dan worden hier kosten voor gerekend.

Vanaf half 8 in de ochtend is het mogelijk om je auto af te leveren. Bij koud weer of regenachtige dagen is het beter om de auto de avond er voor al af te leveren, zodat deze de juiste temperatuur heeft zodra wij gaan beginnen (de auto staat ’s nachts binnen).

Dat hangt totaal van de gekozen belettering af. Het is vaak lastig om een juiste inschatting van tijd te geven.

Het liefst hebben wij dat de auto hier in de ochtend afgeleverd wordt, zodat wij er in alle concentratie aan kunnen werken.

Ja, met beleid kan alles. De wasstraat kan in principe ook, maar een hogedrukspuit raden wij af.

Plakken op locatie is mogelijk, maar hangt af van een paar factoren.

Hoe groot is de belettering? Bij een grotere belettering is het handig om het bij ons op de zaak uit te voeren. Dit om het zo stofvrij mogelijk te plakken en omdat wij hier alle materialen en gereedschap binnen handbereik hebben.

Een auto moet sowieso binnen geplakt worden, dit om het beste resultaat te krijgen.

Binnenreclame

Ja, wij werken op locatie. Bij montage dient het object vrij toegankelijk te zijn en eventueel ontdaan van oude reclame. Mocht de oude belettering nog verwijderd moeten worden, dan zijn daar extra kosten aan verbonden. 

Voor het monteren van folie gebruiken wij een ontvettingsmiddel, die tijdelijk een sterke geur verspreidt. Je dient zelf maatregelen te treffen om de hinder hiervan voor jouw werknemers te beperken.

Nee, dit mogen wij helaas niet doen. Hier moet een erkend bedrijf voor ingehuurd worden.

Wij hebben een matte laminaat die meestal gebruikt wordt voor binnen, zodat de lampen niet reflecteren in de full colour.

Buitenreclame

Ja, wij monteren buitenreclame. Mocht er iets van elektriciteit inzitten, dan moet dit door een extern erkend bedrijf geregeld worden.

Ja, wij kunnen werkzaamheden op hoogte uitvoeren tegen een meerprijs. Dit omdat de juiste apparatuur gehuurd moet worden.

Ja, bij koud weer plakt de sticker niet (dus dit is geen optie). Het zelfde geldt voor regen. Wij vinden het niet erg om nat te worden, maar de sticker kan er niet zo goed tegen.

Kleding

Ja, dat kan! De kleding moet wel aan bepaalde voorwaarden doen. Voor advies hierover, neem gerust contact met ons op.

Over het algemeen werken wij met transferdruk. Maar wij kunnen ook kleding leveren die geborduurd of gezeefdrukt zijn.

Wij leveren grotendeels Clique. Natuurlijk kunnen wij ook (in overleg) aan andere merken komen.

In de meeste gevallen is dat mogelijk, mits de kleding schoon, netjes en in de originele verpakking terugbezorgd wordt.

Van jouw reclame onze reclame maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!