Overal opvallen met buitenreclame

Buitenreclame

Buitenreclame is tegenwoordig een niet meer weg te denken boodschap in onze samenleving. Overal waar je bent of kijkt is reclame te zien. Mooie, minder mooie of juist hele mooie uitingen doen ons besluiten de winkel in te gaan, het product te kopen of met een bedrijf in zee te gaan.

Hoe belangrijk is het niet dat bijvoorbeeld de gevelbelettering, een spandoek, reclamebord, vlag of bijvoorbeeld een stoepbord er professioneel uitziet?

Ferry Quik Reklame helpt je graag!

Gevelreclame

De uitstraling van jouw bedrijf begint al bij de voordeur. Een bord met een bedrijfsnaam of logo boven de deur behoort tot de mogelijkheden. Een gevelbord geeft net die extra professionaliteit qua uitstraling en zijn leverbaar in alle vormen en maten.

Reclamebord

Reclameborden zijn voor verschillende doeleinden bruikbaar. Neem een bord bij een voetbalveld of juist bij een (bouw)project. De borden kunnen naar eigen idee of naar een ontwerp van onze signmakers voorzien worden van belettering.

Freesletters

Wil je een luxe uitstraling aan jouw bedrijfspand geven? Dan zijn freesletters de perfecte oplossing. Het kan in elk gewenst lettertype en in vele kleuren uitgefreesd worden en bevestigd worden op de muur of met bijvoorbeeld een afstandhouder.

Vlaggen

Vlaggen kunnen jouw bedrijfspand een luxe uitstraling geven. De vele soorten vlaggen die wij kunnen leveren worden inclusief de juiste accessoires geleverd om de perfecte uitstraling voor jouw bedrijfspand te creëren.

Spandoeken

Een spandoek is een makkelijke en relatief goedkope manier voor een reclame-uiting. Ideaal voor bijvoorbeeld een evenement of tijdelijk bouwproject en eenvoudig te bevestigen aan een hek of in een meegeleverd buizenframe.

Stoepborden

Een aankondiging of een aanbieding in jouw winkel? Dit kan via een stoepbord zichtbaar gemaakt worden. Leverbaar met wieltjes eronder, zodat deze na sluitingstijd makkelijk binnen gezet kan worden. Het verwisselen van reclame is makkelijk via een kliklijst.

Buiten bewegwijzering

Een zuil bij de entree om jouw klant de juiste weg te wijzen? Of een ‘verkeersbord’ gepoedercoat in jouw bedrijfskleuren? De bewegwijzering voor buiten is leverbaar is vele vormen en maten en kunnen precies naar wens gemaakt worden.

Raambestickering

Raamstickers zijn een goede manier om een unieke uitstraling aan jouw (bedrijfs)pand te geven. Dit kan in de vorm van een bedrijfslogo of afbeelding, waardoor jij de aandacht van voorbijgangers kunt trekken.

Projecten waar wij trots op zijn!

Van jouw reclame onze reclame maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!