Wie sign wij?

Ferry Quik Reklame

Ferry Quik Reklame is alweer ruim 35 jaar een begrip in Utrecht en ver daarbuiten. Het klinkt een beetje ‘oud’, maar we kunnen verzekeren dat we er elke dag weer voor gaan, reclame is en blijft namelijk onze passie.

Van het bedrukken van reclameborden of spandoeken tot het uitvoeren van volledige carwraps. Niks is te gek voor ons!

Wij van Ferry Quik Reklame hebben er zin in en staan voor je klaar.

Ferry-Quik-Reklame-Wie-Sign-Wij-2

Waarom Ferry Quik Reklame?

Wij streven altijd naar het beste resultaat. Door gebruik te maken van de beste materialen en kennis zorgen wij ervoor dat jij tevreden bij ons de deur uitstapt.
Door de vele jaren ervaring, kennis en moderne apparatuur denken wij graag met de klant mee van ontwerp tot het uiteindelijke eindproduct.
Een goede band met de klant vinden wij belangrijk. Veel ‘trouwe’ klanten die wij al een geruime tijd mogen bedienen, zien wij nog steeds graag binnenstappen.
Wij zullen alles in het werk stellen om de klant zo tevreden mogelijk naar huis te laten gaan. De wensen van de klant behandelen wij met grote zorg.

Met het hele team staan wij elke week van maandag tot en met vrijdag klaar om met volle overtuiging te werken aan alle reclame-uitingen van onze klanten.

Ons team

Ferry-Quik-Reklame-Ferry-Quik

Ferry Quik

Eigenaar

Ferry-Quik-Reklame-Sander-09

Sander

Senior Signmaker

Ferry-Quik-Reklame-Carole-Quik

Carole Quik

Eigenaar

Ferry-Quik-Reklame-Peter-06

Peter

Senior Signmaker

Ferry-Quik-Reklame-Huub-04

Huub

Ontwerper

Ferry-Quik-Reklame-Ricardo-08

Ricardo

Print Operator

Ferry-Quik-Reklame-Pieter-07

Pieter

Senior Signmaker

Ferry-Quik-Reklame-Marianne-05

Marianne

Senior Signmaker

Wij werken voor

Wat zeggen onze klanten

Klanten aan het woord over Ferry Quik Rekame:

Wie in staat is om aandacht te besteden aan kleine details, zal in staat zijn om betekenis te geven aan relaties, respect en waardering te bevorderen, en zal sterkere relaties met anderen weten op te bouwen. Dat moet de visie van Ferry Quik zijn geweest toen hij voor zichzelf begon. Aandacht voor details houdt voor Ferry Quik Reklame in dat bij werkzaamheden niet alleen op de grote lijnen wordt gelet, maar men ook oog heeft voor 'kleinigheden'. Deze competentie kenmerkt en bindt het team van Ferry Quik Reklame. Juist om die reden zijn wij, en met ons vele grote merken, al 28 jaar trouwe afnemer van alles wat met bestickering te maken heeft. Wanneer we proberen te berekenen hoeveel vierkante meter onze samenwerking strekt, dan komt 50.000 m2 eerst!
Ferry-Quik-Reklame-Wie-Sign-Wij-Wij-Werken-Voor-Event-Rent
Martijn F.J van Riet
CEO, EventRent B.V
Wat een geweldige kwaliteit levert Ferry Quik Reklame. Zelden kom ik een bedrijf tegen die zo veelzijdig en kleurrijk is. Persoonlijke aandacht, vakkundig, maar vooral integer advies is buitengewoon uniek te noemen. Het is ook zo fijn om te weten dat ik na 10 jaar ondernemen deels mijn succes te danken heb aan dit geweldige team van creatievelingen die met hart en ziel elke dag de wereld van de reclame en communicatie mooier maken. En dat tegen een betaalbare prijs en buitengewoon snelle levering. Ferry en zijn team vertalen mijn gedachten naar realiteit. Bij Ferry Quik Reklame ben ik geen klant meer, integendeel, ik ben een ambassadeur. Let's grow old together! Ervaar dit zelf.
Ferry-Quik-Reklame-Review
Amin Mayahi
Republic Dutch

Van jouw reclame onze reclame maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!