De ideale plek voor jouw boodschap

Raambestickering

Hoe leuk is het niet om als voorbijganger geconfronteerd te worden met gave raamdecoratie in de vorm van stickers, als full colour beeld met daarin opgenomen het logo en naam of als aandachtstrekker voor het te verkopen product.

Het werkt vaak tweeledig. Van buitenaf als reclame en van binnenuit voor privacy of juist het wegwerken van bijvoorbeeld een ‘lelijke’ magazijnstelling, die liever niet gezien mag worden. Ook is er een mogelijkheid ‘one way vision’ te gebruiken. Dat is een te bedrukken folie met kleine gaatjes, waardoor je vanaf buiten niet naar binnen kunt kijken, maar wel van binnen naar buiten. Erg handig in sommige kantoorsituaties!

Met de steeds warmer wordende zomers en het feit dat niet alle bedrijven de beschikking hebben over een airco is het een mooi alternatief om de ramen te voorzien van een zonwerende folie. Deze is verkrijgbaar voor verschillende glastypes in diverse gradaties en kleuren. Een pand wat gevoelig is voor inbrekers kan voorzien worden van een transparant inbraakwerend folie.

Heb je moeite met het kiezen van de juiste raambestickering? Wij denken graag met je mee om in jouw situatie de beste en geschikte raambestickering te kiezen.

Andere opties voor buitenreclame:

Gevelreclame

Een gevelbord geeft net die extra professionaliteit qua uitstraling en zijn leverbaar in alle vormen en maten.

Reclamebord

Een reclamebord kan naar eigen idee of een ontwerp van onze signmakers voorzien worden van belettering.

Freesletters

Een uitgefreesd logo of tekst in oneindig veel kleuren. Mogelijk in verschillende soorten materialen.

Van jouw reclame onze reclame maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!