Een decoratieve en doeltreffende reclame-uiting

Raam-, muur- en vloerstickers

Raamstickers brengen ramen tot leven. Je kunt met raamfolie privacy creëren in bijvoorbeeld behandel- en bespreekruimtes, maar je kunt ook de blik vangen van voorbijgangers met een opvallende raamsticker. Ze kunnen zowel aan de binnen- als buitenzijde van het raam geplakt worden. Het formaat van de sticker is tot op de millimeter nauwkeurig uit te meten, dus elke gewenst formaat is te realiseren.

Muurstickers zijn een eenvoudige oplossing om in een handomdraai sfeer aan een ruimte te geven. Het is een hoogwaardige folie, welke geschikt is voor diverse ondergronden en laat zich tot zes maanden verwijderen zonder achterblijven van lijmresten. Het is toe te passen op meerdere materialen, zoals stucwerk, beton of tegels.

Vloerstickers zijn de perfecte wegwijzers voor beurzen of in winkels. Ze kunnen ook gebruikt worden voor het verfraaien van interieurs in non-commerciële ruimtes. De slijtvaste vloerstickers zijn geschikt voor vlakke toepassingen, leverbaar als promotionele sticker of in een wat permanentere uitvoering. De vloersticker wordt voorzien van een laminaat, die zorgt voor bescherming tegen vuil en vocht. Daardoor is de vloersticker zowel binnen als buiten te gebruiken.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Andere opties voor binnenreclame:

Naadloos fotobehang

Een afbeelding op de muur kan in vele vormen. Denk eens aan ‘behang’, maar dan zonder naden.

Panelen

Van een bordje voor het toilet tot een bord met een plattegrond? Panelen zijn leverbaar in vele soorten en maten.

Interieur

Je kan jouw interieur een hele nieuwe uitstraling geven. Mogelijk in vele vormen en maten.

Van jouw reclame onze reclame maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!