Ideaal voor het bedrukken van kleding in grote oplage

Zeefdruk

Zeefdruk is de meest gebruikte techniek. De gebruikte inkt is bijvoorbeeld dik en dekkend, waardoor er in een hoge kwaliteit bedrukt kan worden. Je hoeft niet bang te zijn dat de kleuren anders worden dan je had bedacht, want de kleuren worden zoals in het ontwerp is vastgelegd.

Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van een zeef. Deze zeef is voorzien van gaas dat kleine gestanste gaatjes bevat die ervoor zorgen dat het inkt het textiel kan bereiken. Op dit gaas wordt een film van het ontwerp gelegd. Deze film is essentieel, omdat het bestaat uit een tweetal delen die precies het tegenovergestelde van elkaar werken.

Het ene deel laat licht door en het andere deel laat juist geen licht door. Er wordt gebruik gemaakt van Uv-licht, waarbij delen waar geen licht doorheen kan komen weggespoeld worden. Dat is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de inkt daar wél doorheen kan komen.

Deze druktechniek is uitermate geschikt voor de wat grotere aantallen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Andere opties voor het bedrukken van kleding:

Borduren

Als je een luxe uitstraling op je bedrijfskleding wilt hebben, dan moet je kiezen voor borduren.

Transfer of flexfolie

Als je kleding in een beperkte oplage wilt bedrukken, dan is transfer of flexfolie de ideale techniek.

Van jouw reclame onze reclame maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!