Een compleet nieuwe look voor jouw (bedrijfs)auto

Carwrap

Een (bedrijfs)wagen een gehele metamorfose geven qua kleur is met de speciaal ontwikkelde folies geen enkel probleem. Een prachtige range aan kleuren (zowel glans als mat) maken de wagen tot een waar collectors item.

Natuurlijk kan de wagen ook geheel of gedeeltelijk voorzien worden van een full colour print. Het heeft beslist de aandacht als het beroep wat uitgeoefend wordt of een ander detail in een foto op de wagen wordt uitgebeeld. In combinatie met tekst en logo’s is het vervolgens een prachtige eyecatcher die bij iedereen blijft hangen.

Wij wrappen volgens de SVA (Stressless Vinyl Application) methode. Dat is een innovatieve manier van carwrapping. Deze methode is ontstaan doordat er gespecialiseerde bedrijven jarenlang zochten naar de juiste manier van aanbrengen, zeker op de kritieke plaatsen, waarbij er zo min mogelijk spanning op de folie komt te staan.

Door deze methode te gebruiken voorkom je dat de folie los gaat laten en dat er luchtblazen ontstaan. Wij kunnen daarom garanderen dat de carwrap langdurig meegaat!

Andere opties voor voertuigreclame:

Roadshow bestickering

De grote van je voertuig maakt voor ons niet uit, want wij zijn thuis op het gebied van roadshow bestickering.

Diverse

Een fiets, scooter, aanhanger of bijvoorbeeld een hoogwerker laten bestickeren?

Autobelettering

Jouw auto een nieuwe en unieke uitstraling geven? Dat kan met al met alleen een tekst, logo of afbeelding.

Van jouw reclame onze reclame maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!