Wat doen wij

Autobelettering

Autoreclame blijft het visitekaartje voor je bedrijf. Het is je uitstraling die indruk achterlaat en misschien net de klant over de streep trekt een order te plaatsen. Wij denken graag met je mee over de diverse mogelijkheden van belettering. In overleg maken we geheel vrijblijvend een fraai ontwerp en offerte zodat je van te voren altijd weet waar je aan toe bent.

Car wrapping

Een manier van reclame-uiting is het geheel wrappen van je bedrijfswagen met fullcolour beeld. Door foto’s van je product of het tonen van je professie wordt de reclame-uiting veel tastbaarder voor je doelgroep. De foto’s worden met onze moderne fullcolour machines geprint en voorzien van een UV-beschermende laminaat. Tevens is er de mogelijkheid om je bedrijfs- of personenwagen in een compleet andere kleur te wrappen. De kleurmogelijkheden zijn eindeloos, van glans tot mat, van egaal tot full colour, van metallic tot chroom.

Full color

Gaat het nu om stickers, spandoeken, vlaggen of het printen van uw aangeleverd beeldmateriaal op zelfklevend vinyl, onze moderne full colour machines leveren een hoogwaardige kwaliteit. Vooral in kleinere oplages is het een zeer concurrerend procedé. De spandoeken en vlaggen worden netjes afgewerkt met een zoom, ophangsysteem of ringen, terwijl de stickers worden afgewerkt met een UV bestendige matte of glanzende folie en eventueel uitgesneden in vorm.

Indoor Signing

Het is van groot commercieel belang dat de aankleding binnen het bedrijfspand, kantoor, winkel enz. er verzorgd uitziet. Hiervoor is een scala aan mogelijkheden te bedenken om een en ander te verfraaien of aan te kleden. Ook hierin zijn wij weer graag je partner met het geven van advies of het samen bedenken van een mooie uitstraling waarin het personeel en de klant zich prettig voelt.

Bedrijfskleding

Het netjes aankleden van het personeel is het visitekaartje voor je bedrijf. Binnen het bedrijf geeft het een uniforme uitstraling en onderweg een stukje herkenbaarheid. Kleine oplages T-shirts, polo’s en sweaters worden met onze hittepers bedrukt terwijl zeefdruk en borduren ook tot de mogelijkheden behoren.

Outdoor Signing

Reclameborden, gevelletters, zuilen, lichtbakken, spandoeken (in frame), stoepborden, vlaggen, enz. zijn allemaal mogelijkheden welke bijdragen aan de uitstraling van je bedrijf. Wij zetten je idee of wens graag geheel vrijblijvend om in een ontwerp, waarna we in onderling overleg en akkoord bevinden van de offerte zorg dragen dat jouw reclame onze reclame wordt !!!